Elintarvikehygienian perusteet
Elintarvikehygienian perusteet
Vihko sisältää elintarvikehygienian perustiedot keskittyen hygieniaosaamistestin eli hygieniapassin aihealueisiin. Oppikirja.
Information om boken |
|
Författare | Laukkanen, Marja. |
Inläsare | Varhee Terttu |
Språk | fin |
Speltid | 2 h 1 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2009 (Helsinki Celia 2009) |
Fysisk beskrivning | äänikirja Daisy 2.02 (2 h 1 min) |
Utbildningsnivå | Ammatillinen oppilaitos |
Originalverk | Helsinki, SEFO-konsultointi 2009. 40 s.. 978-952-99108-5-4. |
Ämnesord | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketurvallisuus elintarviketyöntekijät elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia hygienia ravitsemisala |