Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Elintarvikehygienian perusteet

Elintarvikehygienian perusteet

Vihko sisältää elintarvikehygienian perustiedot keskittyen hygieniaosaamistestin eli hygieniapassin aihealueisiin. Oppikirja.

Logga in

Information om boken

Författare Laukkanen, Marja.
Inläsare Varhee Terttu
Språk fin
Speltid 2 h 1 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2009 (Helsinki Celia 2009)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (2 h 1 min)
Utbildningsnivå Ammatillinen oppilaitos
Originalverk Helsinki, SEFO-konsultointi 2009. 40 s.. 978-952-99108-5-4.
Ämnesord elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketurvallisuus elintarviketyöntekijät elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia hygienia ravitsemisala