Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Smart av mat : fakta om maten och hjärnan

Smart av mat : fakta om maten och hjärnan

Läkaren Per Ove Lind avslöjar hur blad annat omega-3, e-vitamin, c-vitamin och medelhavskost kan förbättra hjärnans funktioner. Likaså kaffe och alkohol i rätt mängd ökar tankeförmågan. Rätt mat och dryck kan dessutom förebygga Alzheimers sjukdom och vara effektiv vid behandling av ADHD.

Logga in

Information om boken

Författare Lind, Per Ove.
Inläsare Pleijel Mattias
Språk swe
Speltid 4 h 42 min
Utgivningsuppgifter Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2008 (Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2009)
Fysisk beskrivning talbok Daisy 2.02 (4 h 42 min)
Originalverk Stockholm, Prisma 2008. 152 s. 978-91-518-4970-6.
Ämnesord hjärnan fysiologi hälsa näring