Smart av mat : fakta om maten och hjärnan
Smart av mat : fakta om maten och hjärnan
Läkaren Per Ove Lind avslöjar hur blad annat omega-3, e-vitamin, c-vitamin och medelhavskost kan förbättra hjärnans funktioner. Likaså kaffe och alkohol i rätt mängd ökar tankeförmågan. Rätt mat och dryck kan dessutom förebygga Alzheimers sjukdom och vara effektiv vid behandling av ADHD.
Information om boken |
|
Författare | Lind, Per Ove. |
Inläsare | Pleijel Mattias |
Språk | swe |
Speltid | 4 h 42 min |
Utgivningsuppgifter | Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2008 (Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2009) |
Fysisk beskrivning | talbok Daisy 2.02 (4 h 42 min) |
Originalverk | Stockholm, Prisma 2008. 152 s. 978-91-518-4970-6. |
Ämnesord | hjärnan fysiologi hälsa näring |