Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta
Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta
Kirja on tarkoitettu elintarvikehygienian oppikirjaksi ravitsemisalalle ja alalla työskenteleville käsikirjaksi ja hygieniatestin opiskelumateriaaliksi. Kirja sisältää perustietoa ruoan säilytyksestä, käsittelystä ja valmistamisesta, joten se soveltuu myös sekä koteihin että kouluhin. Oppikirja.
Information om boken |
|
Inläsare | Asikainen Kirsi |
Andra aktörer | Hatakka, Maija, Pakkala, Pekka, Siivonen, Päivi, Turja, Marianne, |
Språk | fin |
Speltid | 5 h 32 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006) |
Fysisk beskrivning | äänikirja Daisy 2.02 (5 h 32 min) |
Utbildningsnivå | Korkeakoulu |
Originalverk | Helsinki, WSOY 2004. 127 s.. 951-0-27956-0. |
Ämnesord | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia lainsäädäntö mikro-organismit omavalvonta ruokamyrkytys |