Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta

Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta

Kirja on tarkoitettu elintarvikehygienian oppikirjaksi ravitsemisalalle ja alalla työskenteleville käsikirjaksi ja hygieniatestin opiskelumateriaaliksi. Kirja sisältää perustietoa ruoan säilytyksestä, käsittelystä ja valmistamisesta, joten se soveltuu myös sekä koteihin että kouluhin. Oppikirja.

Logga in

Information om boken

Inläsare Asikainen Kirsi
Andra aktörer

Hatakka, Maija,

Pakkala, Pekka,

Siivonen, Päivi,

Turja, Marianne,

Språk fin
Speltid 5 h 32 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (5 h 32 min)
Utbildningsnivå Korkeakoulu
Originalverk Helsinki, WSOY 2004. 127 s.. 951-0-27956-0.
Ämnesord elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia lainsäädäntö mikro-organismit omavalvonta ruokamyrkytys