Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Kaffe : från böna till kopp

Kaffe : från böna till kopp

Kaffe är favoritdrycken för miljontals människor och en av världens mest populära produkter. Författarna skriver om odling, arbetsförhållanden för kaffearbetare i Latinamerika och om vilka följder modern odlingsteknik har för miljön. De gör också en resa i historien från kaffets upptäckt i Etiopien på 500-talet via kaffehuskulturen i Europa till dagens stora utbud av olika blandningar.

Logga in

Information om boken

Författare Dicum, Gregory.
Inläsare Ödquist Carin
Andra aktörer

Gradvall, Jan,

Luttinger, Nina,

Sjögren, Frederik, övers,

Språk swe
Originalverk The coffee book : anatomy of an industry from crop to the last drop
Speltid 8 h 43 min
Utgivningsuppgifter Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2003.
Fysisk beskrivning talbok Daisy 2.02 (8 h 43 min)
Originalverk 91-7324-735-9.
Ämnesord dryckesvaruindustri kaffe njutningsmedel