Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Rikoksia ja rakkautta

Rikoksia ja rakkautta

Millaista on elää tunnetun rikollispomon puolisona? Rikoksia ja rakkautta on true crime -elämäkerta, jossa ex-aviomies ja lapsen isä on antanut kasvot liivijengille, johtanut rikollisjärjestöä ja tuomittu lukuisista talous-, huumausaine-, petos- ja väkivaltarikoksista.Hanna seurasi vuosia vierestä miehensä rikollista elämää ja kotietsintöjä. Vastaili poliisien kysymyksiin miehensä olinpaikasta ja oppi tuntemaan vankilat ja niiden tapaamishuoneet.Eräänä päivänä Hanna otetaan kiinni. Hän viettää kolme viikkoa Pasilan poliisivankilassa. Hannaa syytetään osallisuudesta Katiska-huumevyyhtiin. Tuosta hetkestä alkoi matka, johon Hanna ei koskaan osannut varautua.

Log in

Book info

Author Hertell, Hanna, kirjoittaja.
Reader Flink Pinja
Contributors

Holmavuo, Heidi, kirjoittaja,

Language fin
Duration 5 h 53 min
Accessibility information kuuloon perustuva, Vaatii kuunteluohjelman, Vaatii kuuntelulaitteen, Navigointi sisällysluettelon avulla
Publication info Helsinki Celia 2023 (Helsinki Silencio 2023)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (5 h 53 min)
Notifications Nimekkeessä o-kirjaimena käsiraudat.
Original publication info [Jyväskylä], Docendo [2022]. 255 s. 978-952-382-365-5.
Keywords avioliitto aviopuolisot eläm henkilökuvat (henkilöhistoria) huumausainerikokset huumekauppa järjestäytynyt rikollisuus koti muistelmat oikeudenkäynti perhe-elämä rikolliset tuomiot vankeus (vangittuna olo)