Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Oppikirja.
Book info |
|
Author | Välikylä, Tapio, kirjoittaja. |
Reader | Koneääni Elina |
Language | fin |
Duration | 4 h 5 min |
Publication info | Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021) |
Physical description | DaisyTrio 2.02 (4 h 5 min) |
Level of education | Korkeakoulu |
Original publication info | Pori, Ympäristökustannus Oy 2021. 23. painos 71 s. 978-952-9637-66-9. |
Keywords | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikkeet hygienia |