Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Oppikirja.

Log in

Book info

Author Välikylä, Tapio, kirjoittaja.
Reader Koneääni Elina
Language fin
Duration 4 h 5 min
Publication info Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021)
Physical description DaisyTrio 2.02 (4 h 5 min)
Level of education Korkeakoulu
Original publication info Pori, Ympäristökustannus Oy 2021. 23. painos 71 s. 978-952-9637-66-9.
Keywords elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikkeet hygienia