Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Oppikirja.
Book info |
|
Author | Aho, Johanna, kirjoittaja. |
Reader | Lauronen Mikko |
Contributors | Koponen, Mari, kirjoittaja, Pasto, Matti-Pekka, kirjoittaja, Stalder, Sari, kirjoittaja, |
Language | fin |
Duration | 13 h 49 min |
Publication info | Helsinki Celia 2020 (Helsinki Silencio 2020) |
Physical description | DaisyTrio 2.02 (13 h 49 min) |
Level of education | Ammatillinen oppilaitos |
Original publication info | Helsinki, Opetushallitus 2020. 347 s. 978-952-13-6133-3. |
Keywords | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet oppikirjat ruoanvalmistus |