Munakello pärähtää. Syömään! Kati Tervon mehukkaissa kirjoituksissa höyry kohoaa kohti kattoa ja tuoksut herättävät ruokahalun.Anopin käristys, sainttropezilainen sokerikuorrutettu kermavaahtoleivonnainen ja täydellinen luumulammaspata. Kati Tervo tarjoilee ruokamuistoja ja makumatkoja huumorissa haudutettuna. Lukija pääsee testaamaan kirjailijan lempireseptejä. Ja kuten rakkaudessa myös ruuanlaitossa ajoitus on tärkeää: Pitää olla nälkä, kun istutaan pöytään.
Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta
Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta
Book info |
|
Author | Tervo, Kati, kirjoittaja. |
Language | fin |
Publication info | Helsinki Celia 2019 (Helsinki Celia 2019) |
Physical description | pistekirja (4 vihkoa, 244 s., 180 kt) |
Original publication info | Helsinki, Otava 2019. 978-951-1-33183-4. |
Keywords | kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuus keittiöt muistelmat romaanit ruoka |