Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Punainen pata : kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta

Munakello pärähtää. Syömään! Kati Tervon mehukkaissa kirjoituksissa höyry kohoaa kohti kattoa ja tuoksut herättävät ruokahalun.Anopin käristys, sainttropezilainen sokerikuorrutettu kermavaahtoleivonnainen ja täydellinen luumulammaspata. Kati Tervo tarjoilee ruokamuistoja ja makumatkoja huumorissa haudutettuna. Lukija pääsee testaamaan kirjailijan lempireseptejä. Ja kuten rakkaudessa myös ruuanlaitossa ajoitus on tärkeää: Pitää olla nälkä, kun istutaan pöytään.

Log in

Book info

Author Tervo, Kati, kirjoittaja.
Language fin
Publication info Helsinki Celia 2019 (Helsinki Celia 2019)
Physical description pistekirja (4 vihkoa, 244 s., 180 kt)
Original publication info Helsinki, Otava 2019. 978-951-1-33183-4.
Keywords kaunokirjallisuus suomenkielinen kirjallisuus keittiöt muistelmat romaanit ruoka