Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Miten lauluni syntyvät?

Miten lauluni syntyvät?

Millaista on suomalaisen lauluntekijän arki? Miten ja mistä laulut syntyvät? Tuleeko laulunteolla maassamme toimeen?Suomalaisista nykylauluntekijöistä julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa antologia, joka kokoaa yksiin kansiin heidän kirjoituksiaan laulunteon metodeista, kertomuksia heidän uriensa käännekohdista, aluista ja lopuista ja laulunteon filosofiasta heidän omin sanoin – kuinka heistä on tullut mitä he nyt ovat ja miten he ammattiaan käytännössä harjoittavat.Moniääniseen teokseen on kirjoittanut yhdeksän lauluntekijää, jotka ovat kaikki omassa tyylilajissaan tunnustettuja ja aktiivisia taiteilijoita: Asa, Chisu, Jouni Hynynen, Samae Koskinen, Jarkko Martikainen, Iisa, Olavi Uusivirta, Maija Vilkkumaa ja A. W. Yrjänä.

Log in

Book info

Reader Laakso Kimmo
Contributors

Kauppinen, Eetu, toimittaja,

Language fin
Duration 6 h 18 min
Publication info Helsinki Celia 2017 (Helsinki Silencio 2017)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (6 h 18 min)
Series Kirjokansi, 131
Notifications Kirjoittajat: Asa, Chisu, Jouni Hynynen, Iisa, Samae Koskinen, Jarkko Martikainen, Olavi Uusivirta, Maija Vilkkumaa, A.W. Yrjänä.
Original publication info Helsinki,Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2017. 978-952-222-825-3 .
Keywords laulaja-lauluntekijät laululyriikka kirjoittaminen muusikot popmusiikki muusikot rap muusikot rock popmusiikki säveltäminen rocklyriikka kirjoittaminen