Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Till bords med Jean Sibelius

Till bords med Jean Sibelius

Jean Sibelius (1865-1957) var inte bara en stor kompositör, han var också en gourmand som gärna dinerade på de bästa restaurangerna. Den här kulturhistoriska matboken ger en inblick i såväl vardag som fest hos kompositören och hans familj.

Log in

Book info

Author Lehmusoksa, Risto.
Reader Dammert Pontus
Contributors

Lehmusoksa, Ritva,

Montonen, Pia Maria, övers,

Language swe
Original Jean Sibeliuksen pöydässä
Duration 5 h 53 min
Publication info Helsingfors Celia 2015 (Helsingfors Synskadades Centralförbund 2015)
Physical description talbok Daisy 2.02 (5 h 53 min)
Original publication info Helsingfors, Auditorium 2015. 231 s. 978-952-7043-45-5.
Keywords finlandssvenska kulinarism kulturhistoria matkultur historia matrecept måltider personhistoria tonsättare