Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Newtonin kana : tiede keittiössä

Newtonin kana : tiede keittiössä

Miksi kerma muuttuu voiksi? Kuka keksi maitokaakaon ja mikä yhteys on geologisella vallankumouksella ja minestronekeitolla? Tieteen ja keittiön suhdetta tutkailevassa kirjassa sukelletaan syvälle keittotaidon, luonnontieteiden ja filosofiankin historiaan.

Log in

Book info

Author Bucchi, Massimiano.
Reader Silolahti Katri
Contributors

Lahdensuu, Laura, suom,

Language fin
Original Il pollo di Newton : la scienza in cucina
Duration 5 h 2 min
Publication info Helsinki Celia 2014 (Helsinki Silencio 2014)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (5 h 2 min)
Original publication info [Helsinki], Gaudeamus 2014. 216 s.. 978-952-495-335-1.
Keywords gastronomia juomat luonnontieteet ruoanvalmistus ruoat