Newtonin kana : tiede keittiössä
Newtonin kana : tiede keittiössä
Miksi kerma muuttuu voiksi? Kuka keksi maitokaakaon ja mikä yhteys on geologisella vallankumouksella ja minestronekeitolla? Tieteen ja keittiön suhdetta tutkailevassa kirjassa sukelletaan syvälle keittotaidon, luonnontieteiden ja filosofiankin historiaan.
Book info |
|
Author | Bucchi, Massimiano. |
Reader | Silolahti Katri |
Contributors | Lahdensuu, Laura, suom, |
Language | fin |
Original | Il pollo di Newton : la scienza in cucina |
Duration | 5 h 2 min |
Publication info | Helsinki Celia 2014 (Helsinki Silencio 2014) |
Physical description | äänikirja Daisy 2.02 (5 h 2 min) |
Original publication info | [Helsinki], Gaudeamus 2014. 216 s.. 978-952-495-335-1. |
Keywords | gastronomia juomat luonnontieteet ruoanvalmistus ruoat |