Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Ragni Rissanen : elämä lautasella

Ragni Rissanen : elämä lautasella

Tarina suomalaisen ravintola- ja hotellialan edelläkävijästä. Paljon matkustellut Rissanen on tuonut Suomeen kansainvälistä ruokakulttuuria, ja hänen vuonna 1962 perustamansa Rivoli-ravintola oli Suomen ensimmäisiä ranskalaistyyppisiä ravintoloita. Hän perusti myös Suomen ensimmäisen kala-äyriäisravintolan sekä Helsingin ensimmäisen pizzerian.

Log in

Book info

Author Hertzen, Pirjo von.
Reader Ström Maija-Liisa
Language fin
Duration 6 h 12 min
Publication info Helsinki Celia 2014 (Helsinki Celia 2014)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (6 h 12 min)
Original publication info Helsinki, Siltala 2014. 217 s.. 978-952-234-221-8.
Keywords elämäkerrat gastronomia hotelliala ravintola-ala ruokakulttuuri yrittäjät