Ragni Rissanen : elämä lautasella
Ragni Rissanen : elämä lautasella
Tarina suomalaisen ravintola- ja hotellialan edelläkävijästä. Paljon matkustellut Rissanen on tuonut Suomeen kansainvälistä ruokakulttuuria, ja hänen vuonna 1962 perustamansa Rivoli-ravintola oli Suomen ensimmäisiä ranskalaistyyppisiä ravintoloita. Hän perusti myös Suomen ensimmäisen kala-äyriäisravintolan sekä Helsingin ensimmäisen pizzerian.
Book info |
|
Author | Hertzen, Pirjo von. |
Reader | Ström Maija-Liisa |
Language | fin |
Duration | 6 h 12 min |
Publication info | Helsinki Celia 2014 (Helsinki Celia 2014) |
Physical description | äänikirja Daisy 2.02 (6 h 12 min) |
Original publication info | Helsinki, Siltala 2014. 217 s.. 978-952-234-221-8. |
Keywords | elämäkerrat gastronomia hotelliala ravintola-ala ruokakulttuuri yrittäjät |