Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Kirja korostaa elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun. Oppikirja.
Book info |
|
Author | Välikylä, Tapio. |
Contributors | Syyrakki, Sara, |
Language | fin |
Duration | 3 h 45 min |
Publication info | Helsinki Celia 2013 (Helsinki Celia 2013) |
Physical description | DaisyTrio 2.02 (3h 45 min) |
Level of education | Ammatillinen oppilaitos |
Original publication info | Pori, Elintarvike ja terveys -lehti 2013. 16. p. 78 s.. 978-952-9637-51-5. |
Keywords | elintarvikehygienia elintarviketeollisuus ruokamyrkytys suurtaloudet hygienia tartuntataudit |