Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Kirja korostaa elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun. Oppikirja.

Log in

Book info

Author Välikylä, Tapio.
Contributors

Syyrakki, Sara,

Language fin
Duration 3 h 45 min
Publication info Helsinki Celia 2013 (Helsinki Celia 2013)
Physical description DaisyTrio 2.02 (3h 45 min)
Level of education Ammatillinen oppilaitos
Original publication info Pori, Elintarvike ja terveys -lehti 2013. 16. p. 78 s.. 978-952-9637-51-5.
Keywords elintarvikehygienia elintarviketeollisuus ruokamyrkytys suurtaloudet hygienia tartuntataudit