Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet

Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet

Kirja sisältää elintarviketeknologian, maidonjalostus-, liha- ja leipomoalan työohjeet sekä elintarvikkeiden valmistukseen tarvittavan tietopuolisen asian. Oppikirja.

Log in

Book info

Contributors

, Välimäki,

Aho, Johanna,

Keijonen, Anu,

Makkonen, Pirjo,

Puurunen, Päivi,

Saarinen, Janiika,

Schwartz, Riitta,

Suominen, Markku,

Tarvainen, Jukka,

Language fin
Publication info Helsinki Celia 2012 (Helsinki Celia 2012)
Physical description DaisyTrio 2.02
Level of education Ammatillinen oppilaitos
Original publication info Helsinki, Opetushallitus 2009. 284 s.. 978-952-13-4240-0.
Keywords elintarvikeala ruoanvalmistus ruokaohjeet