Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Namibialainen keittokirja

Namibialainen keittokirja

Sisältää myös Mikko Hallamaan, Kirsti Tanskasen ja Liisa Vähätalon artikkelit.Teos johdattaa namibialaiseen ruokakulttuuriin ja tarjoilee täyden kattauksen erilaisia reseptejä niin juhlaan kuin arkeen. Liha- ja kalaruokien lisäksi mukana joukko kasvislisukkeita sekä sieniruokia.

Log in

Book info

Author Kuusipalo, Heli.
Contributors

Hallamaa, Mikko,

Tanskanen, Kirsti,

Vähätalo, Liisa,

Language fin
Publication info Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Physical description pistekirja (3 vihkoa 168 sivua 116 kt)
Original publication info [Helsinki], Suomi-Namibia-seura 2004. 2. p. 71 s.. 952-99380-0-4.
Keywords Afrikka Namibia ruoanvalmistus ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne