Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa

Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa

Lait ja säädökset suosivat ravitsemuksellisesti vähäarvoista teollisuusruokaa perinteisesti valmistetun ruuan kustannuksella. Ruotsalaistoimittajat osoittavat, että juuri isoilla maatiloilla ja tehtaissa bakteereilla on parhaat mahdollisuudet levitä. He suosittelevat paluuta puhtaiden raaka-aineiden käyttöön.

Log in

Book info

Author Nilsson, Mats-Eric.
Reader Etto Jussi
Contributors

Ennart, Henrik,

Toivanen, Riikka, suom,

Language fin
Original Döden i grytan
Duration 9 h 42 min
Publication info Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (9 h 42 min)
Original publication info Helsinki, Atar 2011. 287 s.. 978-952-67577-0-4.
Keywords bakteerit elintarvikehygienia elintarvikkeet joukkoruokailu lainsäädäntö lisäaineet raaka-aineet ravintoarvo ruoka terveyshaitat