Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa
Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa
Lait ja säädökset suosivat ravitsemuksellisesti vähäarvoista teollisuusruokaa perinteisesti valmistetun ruuan kustannuksella. Ruotsalaistoimittajat osoittavat, että juuri isoilla maatiloilla ja tehtaissa bakteereilla on parhaat mahdollisuudet levitä. He suosittelevat paluuta puhtaiden raaka-aineiden käyttöön.
Book info |
|
Author | Nilsson, Mats-Eric. |
Reader | Etto Jussi |
Contributors | Ennart, Henrik, Toivanen, Riikka, suom, |
Language | fin |
Original | Döden i grytan |
Duration | 9 h 42 min |
Publication info | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
Physical description | äänikirja Daisy 2.02 (9 h 42 min) |
Original publication info | Helsinki, Atar 2011. 287 s.. 978-952-67577-0-4. |
Keywords | bakteerit elintarvikehygienia elintarvikkeet joukkoruokailu lainsäädäntö lisäaineet raaka-aineet ravintoarvo ruoka terveyshaitat |