Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Suomalainen ruokalasku

Suomalainen ruokalasku

Taloustoimittaja Seppo Konttinen etsii syitä siihen miksi ruoka on Suomessa niin kallista. Syyt löytyvät elintarviketaloudesta, joka on keskittynyt muutaman suuryrityksen varaan. Nämä hallitsevat tukku- ja vähittäiskauppaa ja päättävät hinnoista. Kuluttajien etu ei toteudu missään osassa ruokaketjua.

Log in

Book info

Author Konttinen, Seppo.
Reader Aula Jari
Language fin
Duration 6 h 53 min
Publication info Helsinki Celia 2011 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2011)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (6 h 53 min)
Original publication info Helsinki, Siltala 2011. 205 s.. 978-952-234-088-7.
Keywords elintarvikeala kilpailukyky elintarvikeketjut elintarvikepolitiikka Suomi elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet hinnanmuodostus kauppa keskusliikkeet kuluttajahinnat maatalous ruoka hinnat