Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle
Tietopaketti ruoka-alan ammattilaisille sekä kotikokeille elintarvikkeiden koostumuksesta ja ominaisuuksista sekä ruoanvalmistuksen luonnontieteellisistä ilmiöistä. Oppikirja.
Book info |
|
Author | Parkkinen, Kirsti. |
Reader | Hänninen Antti |
Contributors | Rautavirta, Kaija, |
Language | fin |
Duration | 14 h 56 min |
Publication info | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
Physical description | äänikirja Daisy 2.02 (14 h 56 min) |
Level of education | Ammatillinen oppilaitos |
Original publication info | Helsinki, Restamark 2010. 270 s. 978-951-9185-67-5. |
Keywords | elintarvikkeet kemia ominaisuudet ruoanvalmistus ruoka-aineet säilytys säilyvyys |