Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle

Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle

Tietopaketti ruoka-alan ammattilaisille sekä kotikokeille elintarvikkeiden koostumuksesta ja ominaisuuksista sekä ruoanvalmistuksen luonnontieteellisistä ilmiöistä. Oppikirja.

Log in

Book info

Author Parkkinen, Kirsti.
Reader Hänninen Antti
Contributors

Rautavirta, Kaija,

Language fin
Duration 14 h 56 min
Publication info Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (14 h 56 min)
Level of education Ammatillinen oppilaitos
Original publication info Helsinki, Restamark 2010. 270 s. 978-951-9185-67-5.
Keywords elintarvikkeet kemia ominaisuudet ruoanvalmistus ruoka-aineet säilytys säilyvyys