Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Ruokakulttuuri islamin maissa

Ruokakulttuuri islamin maissa

Teos esittelee kattavasti islamin maiden monipuolista ruokakulttuuria ja sen historiaa Lähi-idässä ja muissa islamin vaikutuspiiriin kuuluvilla alueilla 500-luvulta nykypäivään. Mukana houkuttelevia reseptejä Marokosta Kiinaan sekä alkupaloista jälkiruokiin ja juomiin.

Log in

Book info

Author Hallenberg, Helena.
Reader Etto Jussi
Contributors

Perho, Irmeli,

Language fin
Duration 20 h 42 min
Publication info Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (20 h 42 min)
Notifications Vuoden tiedekirja -palkinto 2010.
Original publication info Helsinki, Gaudeamus Helsinki University Press 2010. 479 s., kuv. 978-952-495-165-4.
Keywords islamilainen kulttuuri juomatavat muslimit nautintoaineet ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne