Ruokakulttuuri islamin maissa
Ruokakulttuuri islamin maissa
Teos esittelee kattavasti islamin maiden monipuolista ruokakulttuuria ja sen historiaa Lähi-idässä ja muissa islamin vaikutuspiiriin kuuluvilla alueilla 500-luvulta nykypäivään. Mukana houkuttelevia reseptejä Marokosta Kiinaan sekä alkupaloista jälkiruokiin ja juomiin.
Book info |
|
Author | Hallenberg, Helena. |
Reader | Etto Jussi |
Contributors | Perho, Irmeli, |
Language | fin |
Duration | 20 h 42 min |
Publication info | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
Physical description | äänikirja Daisy 2.02 (20 h 42 min) |
Notifications | Vuoden tiedekirja -palkinto 2010. |
Original publication info | Helsinki, Gaudeamus Helsinki University Press 2010. 479 s., kuv. 978-952-495-165-4. |
Keywords | islamilainen kulttuuri juomatavat muslimit nautintoaineet ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne |