Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä

Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä

Maineikas kädellisten tutkija esittelee havainnollisesti teoriansa, jonka mukaan ihmislajin menestys evoluutiossa johtuu keittotaidostamme. Kypsennettyyn ruokaan siirtyminen muutti esi-isiemme ruumiita, aivoja, ajankäyttöä ja sosiaalisia suhteita.

Log in

Book info

Author Wrangham, Richard.
Reader Hänninen Antti
Contributors

Pietiläinen, Kimmo, suom,

Language fin
Original Catching fire : how cooking made us human
Duration 10 h 57 min
Publication info Helsinki Celia 2010 (Helsinki Celia 2010)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (10 h 57 min)
Original publication info Helsinki, Terra Cognita 2010. 223 s. 978-952-5697-35-3.
Keywords esihistoria evoluutio ravinto ruoanvalmistus tuli