Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä
Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä
Maineikas kädellisten tutkija esittelee havainnollisesti teoriansa, jonka mukaan ihmislajin menestys evoluutiossa johtuu keittotaidostamme. Kypsennettyyn ruokaan siirtyminen muutti esi-isiemme ruumiita, aivoja, ajankäyttöä ja sosiaalisia suhteita.
Book info |
|
Author | Wrangham, Richard. |
Reader | Hänninen Antti |
Contributors | Pietiläinen, Kimmo, suom, |
Language | fin |
Original | Catching fire : how cooking made us human |
Duration | 10 h 57 min |
Publication info | Helsinki Celia 2010 (Helsinki Celia 2010) |
Physical description | äänikirja Daisy 2.02 (10 h 57 min) |
Original publication info | Helsinki, Terra Cognita 2010. 223 s. 978-952-5697-35-3. |
Keywords | esihistoria evoluutio ravinto ruoanvalmistus tuli |