Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Smart av mat : fakta om maten och hjärnan

Smart av mat : fakta om maten och hjärnan

Läkaren Per Ove Lind avslöjar hur blad annat omega-3, e-vitamin, c-vitamin och medelhavskost kan förbättra hjärnans funktioner. Likaså kaffe och alkohol i rätt mängd ökar tankeförmågan. Rätt mat och dryck kan dessutom förebygga Alzheimers sjukdom och vara effektiv vid behandling av ADHD.

Log in

Book info

Author Lind, Per Ove.
Reader Pleijel Mattias
Language swe
Duration 4 h 42 min
Publication info Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2008 (Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2009)
Physical description talbok Daisy 2.02 (4 h 42 min)
Original publication info Stockholm, Prisma 2008. 152 s. 978-91-518-4970-6.
Keywords hjärnan fysiologi hälsa näring