Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta

Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta

Kirja on tarkoitettu elintarvikehygienian oppikirjaksi ravitsemisalalle ja alalla työskenteleville käsikirjaksi ja hygieniatestin opiskelumateriaaliksi. Kirja sisältää perustietoa ruoan säilytyksestä, käsittelystä ja valmistamisesta, joten se soveltuu myös sekä koteihin että kouluhin. Oppikirja.

Log in

Book info

Reader Asikainen Kirsi
Contributors

Hatakka, Maija,

Pakkala, Pekka,

Siivonen, Päivi,

Turja, Marianne,

Language fin
Duration 5 h 32 min
Publication info Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006)
Physical description äänikirja Daisy 2.02 (5 h 32 min)
Level of education Korkeakoulu
Original publication info Helsinki, WSOY 2004. 127 s.. 951-0-27956-0.
Keywords elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia lainsäädäntö mikro-organismit omavalvonta ruokamyrkytys