Skip to main content Skip to login Skip to sitemap

Kaffe : från böna till kopp

Kaffe : från böna till kopp

Kaffe är favoritdrycken för miljontals människor och en av världens mest populära produkter. Författarna skriver om odling, arbetsförhållanden för kaffearbetare i Latinamerika och om vilka följder modern odlingsteknik har för miljön. De gör också en resa i historien från kaffets upptäckt i Etiopien på 500-talet via kaffehuskulturen i Europa till dagens stora utbud av olika blandningar.

Log in

Book info

Author Dicum, Gregory.
Reader Ödquist Carin
Contributors

Gradvall, Jan,

Luttinger, Nina,

Sjögren, Frederik, övers,

Language swe
Original The coffee book : anatomy of an industry from crop to the last drop
Duration 8 h 43 min
Publication info Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2003.
Physical description talbok Daisy 2.02 (8 h 43 min)
Original publication info 91-7324-735-9.
Keywords dryckesvaruindustri kaffe njutningsmedel