Ät rätt, ät gott, må bra : mat, hälsa, välbefinnande
Ät rätt, ät gott, må bra : mat, hälsa, välbefinnande
Enligt författaren går det att äta både gott och nyttigt och samtidigt undvika de värsta fettfällorna. Han presenterar näringslärans grunder, världens bästa och sämsta mat, sina läckraste recept och kostråd för vanliga åkommor från allergi till PMS och reumatism på ett enkelt och entusiasmerande sätt.
Book info |
|
Author | Weil, Andrew. |
Reader | Enegård Hall Sandra |
Contributors | Bernhoff, Kerstin, övers, Fredholm, Bo, Trädgårdh, Eva, övers, |
Language | swe |
Original | Eating well for optimal health |
Duration | 17 h 17 min |
Publication info | Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2003. |
Physical description | talbok (17 h 17 min) |
Original publication info | [Stockholm], Wahlström & Widstrand 2001. 91-46-17779-5. |
Keywords | hälsa kostrådgivning mat matrecept |